Heemkundekring Manifestatie “Het begon in Vreekwijk”

17 maart, om 12:00 | Zalen van Bussel, Sint Jozefstraat

U I T N O D I G I N G:   HET  BEGON  OP  VREEKWIJK

Lezing op 14 maart en manifestatie op 17 maart

 

 

Aan de voorzitters van de politieke partijen

en de lijsttrekkers voor de

gemeenteraadsverkiezingen 2018                                                   Deurne, 18 februari 2018

 

 

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart heeft onze Heemkundekring een lezing en een manifestatie georganiseerd over het ontstaan van democratie en lokaal bestuur in Deurne.

 

  • Ton Spamer zal in zijn lezing op 14 maart in Cultuurcentrum Martien van Doorne e.e.a. historisch belichten. Aanvang 20.00 uur.
  • In samenwerking met Dit Deurne van Ons wordt op zaterdag 17 maart een jaarlijkse bestuursverkiezing van vóór 1795 nagespeeld. Uiteraard met een vette knipoog naar de historische feiten. Aanvang 12.00 uur in Zalen van Bussel aan de St.-Jozefstraat.
  • Aan het einde van deze manifestatie wordt aan het gemeentebestuur een later te plaatsen informatiebord aangeboden voor plaatsing op Vreekwijk ter markering van deze historische plek in Deurne.

 

Wij nodigen u en uw overige kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen graag uit voor beide activiteiten van onze Heemkundekring. Wellicht zijn ze door u in te passen in uw campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. In elk geval zullen wij uw aanwezigheid op prijs stellen!

 

Met vriendelijke groet,

Voorzitter a.i. Jan Adriaans

Voor meer informatie: voorzitter@heemkundekringdeurne.nl