Brabant Bijeen meets Club Rood

22 september, van 10:00 tot 14:00 | STEK(Veilingkade 9A, 4815 HC Breda)

Komende zaterdag is het weer zover; een nieuwe editie van Brabant Bijeen! De plek waar Brabantse sociaaldemocraten werken aan een eerlijker Brabant. En aan het werk gaan we in deze nieuwe editie zeker. We hebben een vol en actief programma, een bijzondere locatie en hele fijne muziek voor je. Komen dus!

Brabant Bijeen en Club Rood slaan de handen ineen voor deze editie. Om 10:00 uur starten we bij STEK(Veilingkade 9A, 4815 HC Breda) met een actieve ochtend en middag.  Als lid help je aan thematafels de programmacommissie van de Provinciale Staten met een aantal dilemma’s, je denkt en doet mee met acties van Club Rood en we geven samen de toekomst van de PvdA Brabant vorm in een vernieuwende brainstorm. Tussen al die actieve onderdelen door zorgen wij voor ontmoetingsmomenten, een kop koffie of thee en fijne muzikale omlijsting van Famous Belcrum Recordings. En omdat actief zijn op een lege maag niet zo fijn is, bieden we je ook een simpele lunch aan. Om 14:00 uur stap je vol energie de rest van je weekend in en heb je een bijdrage geleverd aan een sterkere sociaaldemocratie in Brabant.

Ben jij erbij en heb je Facebook? Meld je dan aan voor Brabant Bijeen, dan weten we hoeveel lunch we moeten inkopen 🙂  Ken je mensen die energie krijgen van dit programma? Neem ze vooral mee, ook niet-leden zijn van harte welkom!

Tot zaterdag!

Namens het gewest bestuur.

Met vriendelijke groet,

Joost Westland

Secretaris PvdA Brabant