ZLTO Debat

12 maart, om 20:00

Uitnodiging Lijsttrekkersdebat 2018
door ZLTO Deurne en AJK De Peel

Beste lijsttrekkers van de politieke partijen in Deurne,

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij het Deurnese Lijsttrekkersdebat, georganiseerd door ZLTO Deurne en AJK De Peel. Het debat wordt gehouden op:
Maandag 12 maart 2018
Locatie: De Reizende Man, Liesselseweg 183 te Deurne
Start debat: 20.15 uur

De gemeentelijke verkiezingen zijn op woensdag 21 maart a.s. In aanloop naar deze verkiezingen wordt op maandag 12 maart een lijsttrekkersdebat gehouden. In 2017 hebben wij de datum van dit debat reeds aan u doorgegeven.

Tijdens de avond worden een aantal aansprekende stellingen over agrarische kwesties voorgelegd, waarover met elkaar gedebatteerd en gediscussieerd wordt. Duidelijk wordt daarmee hoe politiek Deurne de komende jaren tegenover de agrarische sector in onze gemeente staat. Wij hebben gekozen voor de opzet dat deze stellingen op voorhand niet aan de de deelnemers verstrekt worden. Hiermee hopen wij te bevorderen dat de avond organisch verloopt en een spontane invulling mogelijk blijft.

De presentatie van de avond is in handen van Hendrik Hoeksema van ZLTO Den Bosch. Voor het publiek is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en daarmee vorm te geven aan de invulling van de avond.

Na afloop (rond 22.00 uur) is er een informele borrel.
Wij stellen uw inbreng zeer op prijs en rekenen op jullie komst. Uiterlijk vrijdag 9 maart horen wij graag wie namens uw partij deel neemt aan dit debat. Uiteraard zijn overige leden van uw partij ook welkom.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.
Tot ziens op maandag 12 maart!

Namens het voltallige bestuur van ZLTO Deurne en AJK De Peel,
William Meulendijks, voorzitter ZLTO Deurne
Willem Berkers, voorzitter AJK De Peel